Werkgevers

 

Werkgevers

Op zoek naar slimme, enthousiaste en hard-werkende studenten voor uw onderneming? Dankzij ons grote netwerk heeft De UitzendStudent altijd de perfecte student voor uw opdracht. Op deze pagina vindt u meer informatie over de diensten die De UitzendStudent te bieden heeft. Heeft u toch nog vragen? Neem dan snel contact met ons op!

Op zoek naar een gemotiveerde student voor allerlei soorten klussen? Wacht dan niet langer en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. 

Vraag nu uw offerte aan

Waarom de Uitzendstudent?

  • Onze uitzendkrachten…

zijn voor u persoonlijk geselecteerd. Hierdoor kunnen wij een goede koppeling maken tussen bedrijf en student. Daarnaast zijn onze uitzendkrachten hoogopgeleid, voornamelijk aan de Technische Universiteit Delft. Hierdoor zijn ook opdrachten die een technische achtergrond vereisen voor ons geen enkel probleem!

Bovendien zijn uitzendkrachten van De UitzendStudent altijd gemotiveerd, flexibel, leergierig en representatief.

  • Wij bieden…

altijd een scherp tarief. De UitzendStudent streeft naar de beste uitzendkrachten voor een schappelijk tarief. Wij verzorgen zelf voor de verloning en daardoor kunnen de overheadkostenlaag blijven. Dit ziet u direct aan onze concurrerende factuurtarieven.

Het tarief voor uw project hangt af van het soort werk en het aantal uur van de opdracht. Neem hiervoor gerust contactmet ons op!

  • Last-minute klus?

Geen paniek! Door ons grote en gevarieerde netwerk van studenten kunnen wij vrijwel iedere opdracht snel vullen. Last-minute opdrachten zijn voor ons over het algemeen géén enkel probleem.

  • Wat voor een werk?

De UitzendStudent heeft ervaring in een breed scala aan werkactiviteiten. Verschillende opdrachten vragen natuurlijk om verschillende studenten. Zoekt u 30 studenten of maar één? Zoekt u call-center medewerkers? Administratief werkers? Technische vertalers met kennis van zaken? Charmante hostesses? CAD tekenaars? Of iets compleet anders? Wij vinden voor elke klus moeiteloos de meest passende student!

  • Hoe werkt het factureren?

Maandelijks ontvangt u rond de 14e uw factuur van De UitzendStudent. Hierop staat een duidelijk overzicht van het aantal uur gewerkt per week. De standaard betalingstermijn bedraagt 14 dagen. 

Mocht dat nodig zijn, dan kunnen er nog extra specificaties op de factuur worden gezet. Denk hierbij aan het aantal gewerkte uren per individuele uitzendkracht. Het factuurtarief van De UitzendStudent varieert per opdrachtgever. Hierbij laat De UitzendStudent het tarief afhangen van de werkzaamheden die de uitzendkrachten verrichten, de werktijden en het wel of niet roosteren door De UitzendStudent. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw opdracht en u ontvangt binnen een dag een reactie.

Onze Ervaring

De afgelopen 17 jaar zijn vele bedrijven en particulieren u voorgegaan. Hieronder ziet u een kleine selectie van oude en huidige klanten:

We werken al meerdere jaren prettig samen met De Uitzendstudent. De Uitzendstudenten zijn altijd snel beschikbaar en snel in te werken in verschillende werkzaamheden, van administratieve taken, het digitaliseren van lesmateriaal tot het ondersteunen van onze salesteams. Eelko Huizing, Co-Founder at Dedact

De UitzendStudent heeft een goede prijs-kwaliteit verhouding voor de uitzendkrachten, die gemotiveerd zijn en meedenken om tot goede oplossingen te komen. Hendrik van de Vijver, UMC (Urban Mining Corp)

Van toen tot nu..

De basis van De UitzendStudent werd gelegd in 1998, toen een zestal Delftse studenten

zichzelf uitzond bij bedrijven om wat bij te verdienen naast hun studie. Al snel was er meer

vraag naar het goed geleverde werk van flexibele, ondernemende en snel lerende

uitzendkrachten. Samen richtten ze Logistiek Management Delft B.V.op. Dit bedrijf liep als

een trein en groeide gestaag. Helaas bleek de naam vaak voor verwarring te zorgen.

Daarom is de naam in de loop van de tijd veranderd in De UitzendStudent. 

 

Nu, bijna twintig jaar later, wordt De UitzendStudent bestuurd door een team van vier

studenten van de TU Delft die zich met veel enthousiasme inzetten voor het bedrijf. De

UitzendStudent staat midden in de studentenwereld, waardoor het een opvallend flexibel

uitzendbureau is dat snel goede uitzendkrachten kan aanleveren.

De huidige directie van De UitzendStudent bestaat uit:

  • Saartje Feith – Algemeen Directeur

          T: +31 6 28 17 02 26 M: saartje@deuitzendstudent.nl  

  • Jochem Blok - Directeur Sales 

          T: +31 6 81 63 86 67 & M: jochem@deuitzendstudent.nl

  • Lucas Brouwer – Directeur Marketing & Acquisitie

          T: + 31 6 12 68 77 49 M: lucas@deuitzendstudent.nl

  • Vera Stoop – Operationeel Directeur

         T: +31 6 31 79 76 11 M: vera@deuitzendstudent.nl